+46 (0)8 790 00 70 info@gasprodukter.se

Välkommen till det lilla familjeföretaget!

Vi må vara små, men vår kunskap är större och vi är mycket stolta över våra kunder och det vi gör för dem. När man är liten får man jobba hårdare – något du garanterat får glädje av.

Rätt gas från hela världen

Specialgaser eller standardprodukter, högrena gaser eller unika gasblandningar; Vi erbjuder gasprodukter av absolut högsta kvalitet från några av världens ledande gasproducenter.

Maria Chruzander ny VD för Skandinaviska Gasprodukter

Lagom till bolagets 10-årsdag passar Skandinaviska Gasprodukter på att byta VD. Nuvarande VD Roland Andersson lämnar över rodret till sin dotter, Maria Chruzander. Genom generationsskiftet gör sig familjeföretaget redo för framtiden.

Aktuell tillgång på flytande helium

Bilden visar dagsaktuell tillgång på flytande helium. Är tillgången låg — beställ i god tid! Vill du säkra upp ditt framtida behov av flytande helium hjälper vi dig med en långsiktig planering. Läs gärna även om våra andra tjänster.

Nyfikenhet, förståelse och kunskap

Rätt gas kan förbättra ett företags avkastning, optimera prestanda och sänka kostnader. 30 år i gasbranschen har gett oss en unik förståelse för våra kunders verksamheter. Varje behov är unikt, därför är våra lösningar det också.

Rätt gas, rätt service i rätt tid

Du ska alltid kunna få tag i oss. Rätt produkt, snabba och säkra leveranser, professionella installationer och pålitlig service och support är vårt löfte till dig.

Rätt produkter ger rätt resultat

Service & Support — rätt hjälp när du behöver den

Svar på frågor eller akut hjälp – kontakta oss så hjälper vi dig per telefon eller på plats. Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi dig och ditt företag en förstklassig service och support.

Ring 08-790 00 70 eller

Rätt säkerhet på rätt plats

Vi har en noll vision när det gäller olyckor, både hos själva samt hos våra kunder. Därför erbjuder vi säkerhetsutbildningar där vi kommer ut till våra kunder alternativt erbjuder att hålla utbildning hos oss i Almnäs.

Kontakta oss

Tillsammans erbjuder vi världsklass

Ett familjeföretags historia

Hur skapar man något nytt av 30 års kunskap och erfarenhet? Jo, far och dotter startar ett företag tillsammans!

Skandinaviska Gasprodukter grundades 2009 på Roland Anderssons gedigna kunskaper och erfarenheter av gasbranschen och på dotter Maria Chruzanders drivkraft och moderna tänkande. Tillsammans har de skapat ett modernt gasbolag som skapar affärsnytta för sina kunder och partners – alltid med en familjär känsla.